Golvhögtalare
Larsen 6.2
Den spelar bäst i just ditt vardagsrum - oavsett hur det ser ut!
Högre pris efter nyår så beställ ett par NU

Detta pris är så klart ett parpris som alla andra högtalarpriser på butikens hemsida. Priset avser dessutom standard finish som är körsbär, bok, svart eller vit finish. Det så klart att beställa dom i alla andra möjliga och omöjliga färger. Vi lämnar med en förpackning SD-dämpfötter (350:-). Naturligtvis så blir det ett lägre/bättre pris vid köp av mer produkter och/eller att du/ni är en trogen HiFi Art kund.

Larsen 6.2 tar på alla sätt sitt ansvar som storebror till Larsen 4.2. Trots att dess yttre mått inte skiljer nämnvärt, agerar den väldigt muskulös. Larsen 6 är ett sant mästerverk, en balans mellan hård ingenjörskonst och mjuk formgivning. Och eftersom den är utvecklad helt efter Stig Carlssons idéer spelar den bäst i just ditt vardagsrum - oavsett hur det ser ut.

Larsen 6.2 är en basreflexlåda i MDF på 22 liter som är avstämd till 26hz. Baselement med kolfiberförstärkt membran. Bakom baselementet finns en dämpfilt för renare återgivning av mellanregister. Diskantelement med konstsilkes dome och specialfront för bättre spridning och ram runt väggabsorbenten för bättre uppsamling av väggreflexer.

Nu kan man/du också komplettera med en center-högtalare. 

Välkommen/välkomna in och LYSSNA

Kent & Co

 16 990 :-

Läs mer på tillverkarens hemsida >
Fler produkter inom denna kategori
Kudos Super 20
Luftigt och allt annat också
Larsen 4.2
Larsen 4.2 har en förmåga at sticka ut trots att dess största fördel är att den smälter in.
Larsen 8.22
Högre pris efter nyår så beställ ett par NU
Magneplanar MG1.7
Stora ... men väldigt bra
Totem Arro
Äntligen hemma