Onödigt bra
9 Maj, 2012

Jodå Kent,

 
M2an dök upp i måndags och då jag inte är så mycket för att demonstrera så hade jag hela tisdagen till att hårdtesta den. Kors i tacket vad onödigt bra den låter, det jag gillar mest är att basen blir så löjligt tight och kontrollerad. Gillar också att den kan låta så ruskigt detaljerad utan att bli hård, kantig och steril. Den känns som en perfekt match till Kef XQ40 som är åt det lite brigthare hållet fast utan att vara skrikiga.  
Hur som helst, tack för en trevlig affär! Jag är mycket nöjd!
Mvh. Johan i Umeå 
 
Sugen på en av marknadens absolut bästa förstärkare alla kategorier? Dom flesta skulle nog säga att den spelar bättre än alla nordiska förstärkare OCKSÅ.
Caspian M2 IA kostar 17.500:-. Om du dessutom vill ha den lika bra CD-spelaren (17.500:-) så är det ett specialpris för båda två tillsammans för endast 29-tusen. 

Lillebror, Kandy K2 för 9.900:- är säkert den bästa förstärkaren på marknaden i sitt prisläge. I det senaste numret av H&M så lovordas Kandy K2 CD-spelaren ordentligt. Ett fantastsikt bra specialpris för dessa två tillsammans är 14.900:-. SLÅ TILL NU:

Välkomna

Kent & Co 

Publicerad av: Kent Melin
Kategori: Förstärkare