System
Roksan Caspian M2 system
Härlig duo från England
Fortarande lika bra trots nya högre priser

Caspian M2 är verkligen något för alla musikälskare. Visst kan man hitta ett konkurrerande fabrikat som är bättre på någon punkt men sammantaget så kan inte vi eller många av våra musikvänner inte hitta eller tänka sig något som spelar och dessutom ser bättre ut.

Köp till ett extra slutsteg för att få ett ännu bättre resultat med s k Bi-amping. Vi hör skillnad och det gör säkert du med. 

När vii lyssnat så föreslår vi det extra slutsteget/effektförstärkaren. Det blir luftigare, mer kontroll, mer separation. Kort sagt "ännu roligare" att lyssna & njuta. Pris 22.990:-. 

En Caspian M2 förstärkare är extremt bra i för sig men med ett extra effekt/slutsteg så blir det mycket bättre. Klart mera kontroll, lugnare, tydligare, osv. Vid samtidigt köp av en integrerad förstärkare och ett slusteg lämnar vi ett system/specialpris på denna kombination, - i stället för :-. 

Roksan Caspian M2 CD-spelare är tillsammans med den välspelande integrerade förstärkaren en härlig duo. Systempris 40-tusen i stället för :-.

Köp till ett par fina signal-kablar från Vertere. D-Fi, Pulse C, B eller R. Det lyfter inte bara detta system ORDENTLIGT.

 

Kent & Co53 900:-

Läs mer på tillverkarens hemsida >
Fler produkter inom denna kategori
Canta Topaz II & Zircon
Ett par Pulse B följer med